Kotankt

Kontakt

040 - 16 11 56 Neptunigatan 2a, 211 20 Malmö.
Vi ligger i Glasvasen.

Öppettider

Mån - Fre 09-18 | Lör 10-16

Om oss

Gör ett effektivt stopp i vardagen och håll dig uppdaterad på de senaste trenderna inom klippning och färg. Hos oss finns något för alla. Vi erbjuder behandlingar inom Klippning, Färgning, Barberare, Braid Bar, Blow Dry Bar och Love Forever. Vi älskar helhetslösningar och samarbetar med fotograf samtidigt som vi gör håruppsättningar och make up. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter och välutbildade frisörer.

Metropolitan hair trendspanar globalt, därför har vi varannan månad nya stadstema som vi hämtar inspiration ifrån. Klicka här för att se vilken stad vi hämtar inspiration från för tillfället. Vi tittar på kultur, nyheter, trender, musik, författare, recept för att konsekvent uppdatera oss och hitta nya idéer. Detta delar vi med oss av i vår lounge. Kom in och kolla!

Har du några frågor? Kontakta oss antingen via mail eller telefon.

Medlemmar i

Intercoiffure Mondial

Intercoiffure Mondial står internationellt för kvalitet.
Den första internationella organisationen med högt värderade och kvalificerade frisörer. Intercoiffure har över 3000 Salonger i 55 länder, Du kan hitta dem i städer som Paris, New York, Tokyo, Berlin, London och Rom mm. Ledarna av dessa salonger är mycket modemedvetna och expanderar gärna i sin yrkesroll genom att delge sin kunskap och arbetsetik.

Frisörföretagarna

Frisörföretagarna är en bransch- och arbetsgivarorganisation, med uppgiften att påverka, underlätta och utveckla frisörbranschen. Målsättningen är en hållbar och modern frisörbransch, vilket skapas genom att stärka förutsättningarna för seriösa och lönsamma företag, en hållbar utbildning och progressiva arbetsmarknadsrelationer. Du som medlem är viktig för oss, det är du som är i fokus för hela verksamheten. Det är din kunskap, din lust och din glädje vi vill lyfta fram och hjälpa till att utveckla. Som behörig frisör erbjuder du trygghet och professionell behandling. Det är därför vi tagit fram vårt eget sigill som du kan använda för att visa dina kunder att du är ett tryggt val.